slidchi-shukaiut-poterpilykh-ta-svidkiv-teroru-rf-na-kyivshchyni-dlia-povidomlennia-vidkryto-spetsliniiu

Слідчі шукають потерпілих та свідків терору рф на Київщині: для повідомлення відкрито спецлінію

 • 31979 переглядiв

Слідчі розшукують потерпілих та свідків масових вбивств мирного населення російською армією на Київщині у лютому-березні 2022 року. Для повідомлення інформації відкрито спеціальну телефонну лінію.

Триває слідство щодо масових вбивств мирного населення російською армією у лютому-березні 2022 року. Усіх потерпілих та свідків, хто може надати будь-яку інформацію запрошують звернутися через спецлінію пправоохоронних органів.

Пише УНН із посиланням на ТГ-канал Національної поліції України.

Деталі

Нацполіція встановлює свідків російського терору на Київщині: масові вбивства мирного населення армією рф з 26 лютого по 30 березня 2022 року на відрізку траси Київ-Чоп між селами Бузова та Березівка Бучанського району.

Поліцейські встановлюють усіх потерпілих та свідків, хто може надати будь-яку інформацію щодо воєнних злочинів загарбників.

Якщо у вас є інформація щодо цих воєнних злочинів загарбників - повідомте на спецлінію поліції 102 або за номером 0977262962.

 – зазначається у дописі пресслужби Національної поліції України.

Довідка

У період лютого-березня 2022 року, російські воєнні злочинці облаштували бойові позиції між селами Бузова та Березівка Бучанського району поблизу АЗС "БРСМ" та з різного виду озброєння розстрілювали автомобілі, на яких місцеві мешканці намагалися виїхати з зони бойових дій. Також представники армії рф вбивали місцевих, які йшли пішки чи виїжджали на велосипедах.

Згідно з даними поліції, окупанти розстріляли дев’ять цивільних автівок та вбили 22 людини, ще шістьох поранили.

Встановлено ще 7 військовослужбовців зс рф, які розстрілювали цивільних в Бучі10.07.24, 13:35

Ігор Тележніков

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві сталась масштабна ДТП: п'ятеро людей поранені

     • 11554 переглядiв

    Удар рф по Миколаєву: загинув цивільний, є поранені

     • 27501 переглядiв