ukenru
skaletska-zustrilas-z-chlenami-ekipazhu-scho-brali-uchast-v-evakuatsiyi-gromadyan

Скалецька зустрілась з членами екіпажу, що брали участь в евакуації громадян

 • 11596 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. Міністр охорони здоров’я Зоряна Скалецька, яка зараз перебуває у санаторії "Нові Санжари" у Полтавській області разом з евакуйованими з Китаю громадянами, розповіла, що перебувала у будівлі з членами екіпажу, вирішуючи питання їхнього розміщення. Однак сьогодні вона планує зробити подарунки евакуйованим дітям та провести зустріч за всіма епідеміологічними правилами. Про це вона розповіла під час ток-шоу "Свобода слова", передає УНН.

"Я сьогодні провела півдня з бригадою екіпажу. Ми вирішували питання з їх розміщенням, питанням, що у них виникали і обговорювали їхній шок щодо "прийому" іноземців і українських громадян", - розповіла Скалецька.

Вона повідомила, що вже перемістилась з корпусу екіпажу до корпусу, де перебувають евакуйовані з Китаю, і вже не зможу перебувати з членами екіпажу знов.

"Я лише зможу в межах цього корпусу (евакуйованих – ред.). У мене є подарунки для дітей, тому, думаю, що з завтра (22 лютого) можна буде організувати комунікацію, але з усіма епідеміологічними вимогами: у костюмах, масках", - повідомила Скалецька.

Нагадаємо, Скалецька показала на відео своє робоче місце в Нових Санжарах.

Українські Національні Новини

Суспільство