ukenru
situatsiya-na-kpvv-na-donbasi-u-chergakh-zastryagli-ponad-280-avtivok

Ситуація на КПВВ на Донбасі: у чергах застрягли понад 280 автівок

 • 16650 переглядiв

КИЇВ. 16 лютого. УНН. На контрольних пунктах в'їзду-виїзду в районі проведення ООС у чергах нарахували 285 автомобілів. Про це УНН повідомили у пресслужбі Держприкордонслужби.

"Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів: "Майорське" – 30/50; "Мар’їнка" – 0/80; "Новотроїцьке" – 20/70; "Гнутове" – 15/20", - йдеться в повідомленні. 

Крім того у пресслужбі додали, що 15 лютого прикордонники Донецького загону зафіксували три спроби надання неправомірної вигоди за безперешкодне перетинання лінії розмежування. У всіх випадках правоохоронці категорично відмовились від вказаних пропозицій та спрямували відповідні повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей за ознаками ст.369 КК України. Самих же хабародавців передали співробітникам Нацполіції.

Минула доба позначилась стабільно інтенсивним пасажиро-транспортним потоком, а роботу КПВВ "Новотроїцьке" за рішенням командувача Об’єднаних сил було продовжено на півгодини, через прибуття в КПВВ о 17:00 кількох десятків автомобілів та більше сотні людей. Загалом через КПВВ прослідувало 40,1 тисячі осіб та 4,3 тисячі транспортних засобів.

Пропускні операції у всіх КПВВ на лінії розмежування здійснюються у штатному режимі.

Нагадаємо, бойовики залишили понад 50 осіб у "сірій зоні" після завершення роботи КПВВ.

Українські Національні Новини

Суспільство