sinyegubov-anonsuvav-vidklyuchennya-svitla-u-kharkovi

Синєгубов анонсував відключення світла у Харкові

 • 270286 переглядiв

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов попередив, що у Харкові з наступного тижня будуть застосовуватися відключення електроенергії - по районах на кілька годин, пише УНН.

Голова ОВА зауважив, що через пошкодження внаслідок ворожих обстрілів об'єктів енергетичної інфраструктури на Харківщині відбуваються тимчасові відключення електропостачання для споживачів. І що сьогодні на кілька годин були відключені 10 громад області.

Цитата

"У місті Харків поки таких відключень не було, але стан інфраструктури змушує нас до них вдатися. З наступного тижня в Харкові ми будемо застосовувати планові відключення електроживлення. Закликаю усіх бути готовими до них. Відключення будуть в окремих районах та житлових масивах на кілька годин", - повідомив Синєгубов у Telegram.

Деталі

При цьому він вказав, шо попри усе в області триває відновлення електропостачання на звільнених територіях та територіях, де тривали бойові дії. Зараз близько 75% населення на цих територіях уже мають електроенергію. Роботи тривають.

Доповнення

В Укренерго повідомили, що 25 жовтня для стабілізації роботи енергосистеми вимушено застосовують графіки обмеження для промислових та інших категорій споживачів у всіх регіонах України.

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Синєгубов анонсував відключення світла у Харкові

     • 270286 переглядiв

    Німеччина виділить Україні 20 млн євро на резервне обладнання

     • 168319 переглядiв

    На Полтавщині з'явився новий зенітно-ракетний полк

     • 301617 переглядiв

    Через аварію частина Рівного залишилася без світла

     • 135111 переглядiв