simyi-17-politvyazniv-otrimali-po-100-tis-griven-derzhdopomogi

Сім'ї 17 політв'язнів отримали по 100 тис. гривень держдопомоги

 • 12272 переглядiв

КИЇВ. 2 грудня. УНН. Державну допомогу для осіб, незаконно позбавлених свободи РФ у зв’язку з політичною або громадською діяльністю, отримали 17 родин. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу МТОТ. 

"Державну допомогу для осіб, незаконно позбавлених свободи РФ у зв’язку з політичною або громадською діяльністю, отримали 17 родин у розмірі 100 тисяч гривень", - сказано у повідомлені. 

Крім того, за результатами роботи Комісії при МТОТ здійснено виплати сім’ям ще 13 осіб, незаконно позбавлених свободи Російською Федерацією у зв’язку з політичною або громадською діяльністю.

Як повідомляв УНН, 23 листопада Державна Казначейська Служба розпочала виплату державної допомоги у розмірі 100 тис. грн особам, незаконно позбавленим свободи Російською Федерацією у зв’язку з політичною або громадською діяльністю.

Нагадаємо, у Хмельницькій області суд забов’язав Російську Федерацію сплатити 180 тис. євро компенсації за вбитого внаслідок російської військової агресії на Донбасі українського військовослужбовця.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Янукович збирається виступати в суді з останнім словом

     • 33992 переглядiв

    У Грузії затримали 5 осіб з паспортами України – ЗМІ

     • 13456 переглядiв