ukenru
simpsoni-bezsmertni-multserial-prodovzhili-na-33-34-sezoni

"Сімпсони" безсмертні: мультсеріал продовжили на 33-34 сезони

 • 37594 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. Американська телекомпанія Fox продовжила анімаційний серіал "Сімпсони" ще на два сезони. Про це повідомляє УНН з посиланням на інформаційну платформу Deadline.

Деталі

Телевізійна мережа Fox продовжила мультсеріал про життя американської сім’ї Сімпсони. У планах компанії проект з’являтиметься на екранах до 2023 року. Так, загальна кількість епізодів перевищить 750 серій.

Творець і виконавчий продюсер "Сімпсонів" Метт Оскар Грьонінг повідомив, що у наступних сезонах анімаційного проекту буде багато великих сюрпризів: "Гомер втратить волосся, Мілгаус отримає контактні лінзи, а Барт в тридцять третій раз відсвяткує своє десяте народження".

Відомо, що прем’єра 32-го сезону "Сімпсонів" отримала найвищий рейтинг за останні п’ять років. Також це найдовший проект серед мультсеріалів американського телебачення, його транслюють безупинно з 1989 року.

"Оригінальний, блискучий, обурливо смішний, пророчий... недостатньо позитивних прикметників, щоб описати цю геніальну комедію, яка продовжує розважати глядачів будь-якого віку", - прокоментувала Дана Волден, голова розважальної програми на телебаченні Волта Діснея.

Нагадаємо, сценарист "Сімпсонів" помер через COVID-19.

Українські Національні Новини

УНН Lite