simia-narimana-dzheliala-yakoho-bulo-zvilneno-z-polonu-vyikhala-z-okupovanoho-krymu

Сімʼя Нарімана Джеляла, якого було звільнено з полону, виїхала з окупованого Криму

 • 14459 переглядiв

Сімʼя заступника глави Меджлісу Нарімана Джеляла, якого було звільнено з російського полону, виїхала з тимчасово окупованого Криму на підконтрольну територію України. Сьогодні ввечері Джелял зможе їх побачити вперше після звільнення з полону, в якому перебував з 2021 року. Про це Джелял повідомив у коментарі Суспільному, пише УНН.

"Сімʼя Нарімана Джеляла покинула окупований Крим - його дружина Левіза та четверо дітей прямують на підконтрольну територію. Сьогодні ввечері Джелял очікує їх побачити вперше після звільнення з полону", - повідомив Суспільному Джелял.

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров зазначив, що всі заходи, які були вжиті з метою безпеки членів сім'ї Нарімана, залишилися позаду.

"З завтрашнього ранку Наріман планує насамперед особисто зв'язатися з тими журналістами, які направили йому у ці дні запити на спілкування", - повідомив Чубаров.

Нагадаємо

Наприкінці червня Україні вдалося повернути з російського полону ще десятьох людей. Серед них - Наріман Джелял, заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу.

Популярні

Новини по темі

"Біжу за мову": до Дня Незалежності проведуть забіг

 • 12610 переглядiв