sili-oboroni-prodovzhuyut-vedennya-nastupalnoyi-operatsiyi-na-melitopolskomu-ta-berdyanskomu-napryamkakh

Сили оборони продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках

 • 696926 переглядiв

КИЇВ. 15 серпня. УНН. Українські військові продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріплюються на досягнутих рубежах. Про це УНН повідомляє з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ.

Цитата

«Протягом доби відбулось 23 бойових зіткнення», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що на Куп’янському напрямку противник вів безрезультатні наступальні дії в районах південно-східніше Вільшан та східніше Петропавлівки Харківської області.

На Авдіївському напрямку ворог вів марні наступальні дії в районі південніше Авдіївки Донецької області.

"На Мар’їнському напрямку, сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ в районі міст Мар’їнка та Красногорівка Донецької області", - зазначається в повідомленні.

Також на Шахтарському напрямку ворог здійснив безуспішні спроби відновити втрачене положення в районі Урожайного Донецької області.

"Водночас, Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби", - інформує Генштаб.

Доповнення

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомляла, що на сході фіксують зменшення кількості обстрілів та атак російських військ. Наразі загарбники займаються перегруповуванням та відновленням втрачених у боях сил.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Україною шириться повітряна тривога

     • 2681505 переглядiв