ukenru
shtepu-zareyestruvali-kandidatom-v-meri-slovyanska

Штепу зареєстрували кандидатом в мери Слов'янська

 • 15970 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. Колишнього мера Слов'янська Нелю Штепу, яку підозрюють в сепаратизмі, зареєстрували як кандидата на посаду Слов'янського міського голови. Про це вона повідомила у Facebook, передає УНН.

«Слов'янська виборча територіальна комісія зареєструвала мене, як кандидата на пост Слов'янської ОТГ і 38 кандидатів в депутати Партії Миру та Розвитку», - написала вона.

Штепа наголосила, що зробить все, щоб в місті був мир.

«Я ніколи нікому вас не віддам. Ви моя сім'я, я не дозволю нікому сьогодні тут бешкетувати. Я зроблю все, щоб наше місто стало комфортним для життя, щоб в місті був мир», - заявила Штепа.

Нагадаємо, Штепу затримали у липні 2014 року. 8 жовтня 2014 року їй була оголошена остаточна підозра у скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч. 3 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, які призвели до загибелі людей) і ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи організації) КК України.

Колишнього мера Слов’янська обвинувачують у закликах до зміни кордонів України, сприянні проведенню псевдореферендуму про відділення Донецької області від України, створенні умов для діяльності терористичних груп і організацій. Максимальна санкція зазначених статей — довічне ув’язнення.

Українські Національні Новини

Політика