shmyhal-ohlianuv-budivnytstvo-fortyfikatsii-u-zaporizkii-oblasti

Шмигаль оглянув будівництво фортифікацій у Запорізькій області

 • 100697 переглядiв

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль відвідав Запорізьку область, де оглянув будівництво фортифікацій. На ці потреби уряд виділив 2,4 млрд грн, з яких 1,4 млрд грн отримала безпосередньо Запорізька ОВА.

Під час робочої поїздки до Запорізької області Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль оглянув процес спорудження фортифікаційних укріплень та заслухав доповідь голови ОВА з цього питання, передає УНН із посиланням на повідомдення Кабміну.

Деталі

Як зазначено у повідомленні, 1,4 млрд грн отримала безпосередньо Запорізька ОВА на будівництво фортифікацій. Загалом цьогоріч для Запорізької області Уряд виділив на ці потреби 2,4 млрд грн.

"Зведення оборонних рубежів — один із ключових пріоритетів і частина відповідальності обласних голів. Адже йдеться про захист життя наших військових і про наші оборонні спроможності", – відзначив Шмигаль.

Фортифікації та дрони: Зеленський провів нараду щодо безпекової ситуації на Донеччині26.06.24, 13:20

Також на Запоріжжі Прем’єр-міністр вшанував пам’ять полеглих захисників і захисниць України, які віддали життя під час захисту держави від російської повномасштабної агресії.

"Ми у вічному боргу перед їхньою відважністю та самопожертвою. Вічна слава героям!" - зазначив Денис Шмигаль.

Антоніна Туманова

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    В Одесі пролунали вибухи - мер

     • 62242 переглядiв

    Зеленський зустрівся з британським королем Чарльзом III

     • 33916 переглядiв