shevelenko-yakyi-vylaiav-likaria-veterana-v-odesi-bilshe-ne-pratsiuie-pozashtatnym-radnykom-stefanishynoi

Шевеленко, який вилаяв лікаря-ветерана в Одесі, більше не працює позаштатним радником Стефанішиної

 • 15020 переглядiв

Вадим Шевеленко, який в Одесі нецензурно вилаяв лікаря ветеринарної клініки, ветерана російсько-української війни Олексія Притулу, коли побачив у нього наявність протезів, більше не працює позаштатним радником віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольги Стефанішиної. Про це журналісту УНН повідомили в Офісі віцепрем'єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції.

Цього тижня у мережі був поширений відеоматеріал, на якому Вадим Шевеленко образив лікаря-ветерана однієї з ветклінік Одеси. Офіс віцепрем’єрки розуміє суспільне обурення, вважає таку поведінку неприйнятною, такою, що не відповідає нашим цінностям

- повідомили в Офісі.

Також там наголосили, що ситуація має бути вирішена у правовий спосіб.

Повідомляємо, що Вадим Шевеленко більше не працює позаштатним радником віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України

- зазначили в Офісі.

Нагадаємо

В Одесі відвідувач ветеринарної клініки нецензурно вилаяв лікаря, ветерана російсько-української війни Олексія Притулу, коли побачив у нього наявність протезів.

Згодом правоохоронці склали адміністративний протокол щодо чоловіка, який нецензурно висловився у бік ветеринара через його протези. Свою провину він визнав та вибачився перед лікарем.

17-річному киянину висунуто підозру у хуліганстві через побиття ветерана23.06.24, 11:27

Анна Мурашко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    росіяни вдарили по Нікополю, семеро постраждалих

     • 26816 переглядiв