sfokusuyetsya-na-pidgotovtsi-gvardiyi-nastupu-predstavili-novogo-komanduvacha-natsgvardiyi-pivnenka

Сфокусується на підготовці "Гвардії наступу": представили нового командувача Нацгвардії Півненка

 • 787314 переглядiв

КИЇВ. 10 липня. УНН. Глава Міністерства внутрішніх справ Ігор Клименко представив нового командувача Національної гвардії України Олександра Півненка. За словами міністра, основний напрям роботи нового очільника НГУ - підготовка "Гвардії наступу", передає УНН.

Деталі

Новому командувачу Міністр внутрішніх справ України побажав наснаги та сил. Він зазначив, що очільник Нацгвардії, як і попередній командувач, має сфокусуватися на підготовці бригад «Гвардії наступу» та ефективному використанні вже сформованих підрозділів.

Цитата

«Основний напрямок роботи – це підготовка «Гвардії наступу». Наразі це головна задача нашої країни, аби підрозділи могли виконувати завдання у повному обсязі, аби якнайшвидше деокупувати наші території», – заявив новий командувач Національної гвардії України.

Клименко наголосив, що всі мають пам’ятати, що наразі головне – це перемога у війні, втім усі відомства мають працювати і над майбутніми пріоритетами, які представив Президент України Володимир Зеленський у своїй доктрині, зокрема, щодо внутрішнього порядку у державі.

Нагадаємо

Президент Володимир Зеленський призначив нового командувача Нацгвардії. Ним став Олександр Півненко – бойовий офіцер, Герой України, який відзначився у боях за Бахмут.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    В Херсонській громаді заборонили торгівлю піротехнікою

     • 337867 переглядiв