sche-odin-krok-dlya-yevrointegratsiyi-zelenskiy-pidpisav-zakon-schodo-natsionalnikh-spilnot

Ще один крок для євроінтеграції: Зеленський підписав закон щодо нацменшин

 • 140948 переглядiв

КИЇВ. 3 листопада. УНН. Сьогодні президент України Володимир Зеленський підписав закон щодо національних спільнот. Про це він повідомив у своєму вечірньому зверненні, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Підписав сьогодні важливий закон щодо національних спільнот. Реалізували ще один критерій для нашої євроінтеграції. Додаткові гарантії для національних спільнот в Україні, додаткові гарантії для нашого руху в Євросоюз. Продовжуємо роботу далі у виконанні рекомендацій Єврокомісії»,- сказав Володимир Зеленський.

Деталі

За словами президента, Україна використовує кожен день, щоб додати змісту підготовці рішення про початок переговорів про вступ нашої держави в Євросоюз.

Одним із кроків на шляху до ЄС стало сьогоднішнє підписання закону про національні меншини, який є однією із семи вимог Європейської комісії для подальшого руху України до членства в союзі.

Нагадаємо

21 вересня Верховна Рада ухвалила законопроект №9610 про внесення змін до закону “Про національні меншини (спільноти) України” щодо деяких питань реалізації прав і свобод осіб, які належать до національних меншин (спільнот) України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський наступного тижня може відвідати Ізраїль: підготовка на завершальній стадії - ЗМІ

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Луческу йде з посади головного тренера київського "Динамо"

     • 168850 переглядiв

    "Роби своє": на Вінниччині відкрили Центр здорової спини

     • 121661 переглядiв