ukenru
ryatuvalniki-pereyshli-na-posileniy-rezhim-roboti-na-period-svyatkuvannya-dnya-konstitutsiyi

Рятувальники перейшли на посилений режим роботи на період святкування Дня Конституції

 • 13768 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. На період відзначення Дня Конституції України рятувальники ДСНС перейшли на посилений режим несення служби. Про це УНН повідомляє з посиланням на ДСНС України.

Цитата:

"У період проведення в країні заходів з нагоди відзначення Дня Конституції України, з 9 години 26 червня до 9 години 29 червня, підрозділи ДСНС перейшли на посилений режим несення служби", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що у цей період здійснюється посилений моніторинг техногенної та пожежної безпеки у межах зон відповідальності. Особливу увагу приділено об'єктам із масовим перебуванням людей, на яких будуть проводитися заходи, пов'язані із святкуванням Дня Конституції України.

Крім того, напередодні на території країни були проведені роз’яснювальні заходи, у тому числі із залученням засобів масової інформації та соціальних медіа, щодо необхідності дотримання вимог правил пожежної безпеки та безпечного відпочинку біля водойм.

Також організовано міжвідомчу взаємодію та проводяться роботи щодо попередження виникнення пожеж і надзвичайних ситуацій, дотримання вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки з обслуговуючим персоналом на об’єктах, що задіяні до проведення заходів.

Доповнення

Цього року 28 червня в Україні відзначають 25-річчя Конституції.

Нагадаємо, Президент Володимир Зеленський підписав указ про відзначення 25-ї річниці Конституції України.

Українські Національні Новини

Суспільство