rozrobleno-poriadok-sportyvnykh-zmahan-shcho-dozvolyt-hliadacham-povernutys-na-trybuny

Заходи безпеки для повернення глядачів на стадіони вже розробили - Мінмолодьспорту

 • 28185 переглядiв

Міністерство молоді та спорту України спільно з Міністерством внутрішніх справ розробили заходи безпеки, завдяки яким спортивні вболівальники зможуть повернутися на українські стадіони. Про це повідомляє УНН, посилаючись на пресслужбу Мінмолодьспорт.

Жодна телетрансляція не замінить емоції стадіону, але нашим пріоритетом була і буде безпека глядачів. Ми дуже відповідально підійшли до розробки заходів спільно із безпековими структурами. Ми маємо повернути вир емоцій на стадіони так само як свого часу повернули глядачів у кінотеатри та на концерти

- наголосив очільник Мінмолодьспорту Матвій Бідний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Офіційно: Андрія Шевченка висунули кандидатом на посаду президента УАФ

Повідомляється, що на доручення Уряду, Мінмолодьспорт спільно з МВС розробили заходи безпеки, які дозволять глядачам повернутись на трибуни. Пропоновані заходи, як обіцяють в міністерстві, допоможуть усім учасникам почуватись безпечніше та насолоджуватися енергією змагань.

Додаткові заходи безпеки для організації та проведення в Україні змагань з глядачами вже опублікувані на сайті Мінмолодьспорту.

Також УНН повідомляв, що міністр молоді та спорту України Матвій Бідний виступає проти участі російських і білоруських спортсменів під "нейтральним" прапором в Олімпійських іграх. Він вважає, що відмова від російського громадянства - це єдиний спосіб для спортсменів продемонструвати справжній нейтралітет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Європейські футбольні клуби порушили санкції, здійснивши понад 30 трансферів з російськими командами

Ігор Тележніков

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    Дефіциту електроенергії в Україні немає - Міненерго

     • 29893 переглядiв