rozpochato-zadovolennia-vymoh-vosmoi-cherhy-reiestru-kredytoriv-banku-konkord

Розпочато задоволення вимог восьмої черги реєстру кредиторів банку "Конкорд"

 • 24505 переглядiв

Розпочато задоволення вимог восьмої черги реєстру кредиторів банку "Конкорд"

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб повідомив, що погоджено задоволення вимог кредиторів банку "Конкорд", включених до 8 черги, повідомляє УНН.

"Рішенням виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд) від 28 листопада 2023 року № 1523 погоджено задоволення вимог 181 кредитора, включених до восьмої черги реєстру акцептованих вимог кредиторів Акціонерного товариства "Акціонерний комерційний банк "Конкорд" (далі – АТ "АКБ "Конкорд"), на суму 10 482 003,42 грн, що становить 100% від загальної суми восьмої черги", - ідеться у повідомленні Фонду.

Виплати здійснюються в безготівковій формі шляхом перерахування коштів на рахунки кредиторів АТ "АКБ "Конкорд".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Фонді гарантування вкладів повідомили, що повністю виплатили вимоги другої черги кредиторів банку "Конкорд"

Нагадаємо, співвласниця банку "Конкорд" Олена Сосєдка зазначала, що на момент оголошення регулятором рішення про ліквідацію банку високоліквідних активів в фінустанові вистачало, аби провести всі необхідні виплати за 2-3 тижні. Але процес ліквідації банку жорстко зарегульовано законодавчо. Правління Національного банку України ухвалило рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію Акціонерного товариства "АКБ "Конкорд" з 1 серпня 2023 року. Виплати розпочалися 21 серпня. Загальна сума гарантованого відшкодування, яка була призначена до виплат вкладникам банку, сягнула 647 млн грн.  

Лілія Подоляк

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Членство рф у Всесвітній федерації бадмінтону призупинено

     • 21934 переглядiв

    Контрабанди зброї з території України немає - Нацполіція

     • 21187 переглядiв

    ПС ЗСУ попередили про ракету у напрямку Кривого Рогу

     • 32289 переглядiв