rotanya-priznachili-vikonuvachem-obovyazkiv-golovnogo-trenera-zbirnoyi-ukrayini-z-futbolu

Ротаня призначили виконувачем обов’язків головного тренера збірної України з футболу

 • 1448036 переглядiв

КИЇВ. 28 лютого. УНН. Експівзахисника національної збірної України, тренера молодіжної збірної України Руслана Ротаня призначено виконувачем обов’язків головного тренера національної збірної України. Про це повідомляє Українська асоціація футболу, передає УНН.

Цитата

«Виконком Української асоціації футболу на пропозицію Комітету національних збірних команд УАФ затвердив Русланя Ротаня виконувачем обов’язків головного тренера національної збірної України», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що угода з Русланом Ротанем, який наразі виконує функції головного тренера молодіжної збірної України, буде чинною до моменту набрання чинності контракту із Сергієм Ребровим, перемовини з яким за дорученням виконкому проводить адміністрація УАФ.

Також зазначається, що виконком Української асоціації футболу погодився з пропозицією Комітету національних збірних команд УАФ провести перемовини із Сергієм Ребровим стосовно призначення його головним тренером національної збірної України з укладенням контракту строком до 30 липня 2024 року з можливістю пролонгації за взаємною згодою до 30 липня 2026 року.

Доповнення

Українська асоціація футболу припинила співпрацю з головним тренером національної команди України Олександром Петраковим.

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі