ukenru
rosiyskiy-aktortsi-yaka-v-krimu-znimalasya-v-seriali-nepotoplyaemaya-zaboronili-vyizd-v-ukrayinu

Російській акторці, яка в Криму знімалася в серіалі "Непотопляемая", заборонили в’їзд в Україну

 • 21708 переглядiв

КИЇВ. 5 лютого. УНН. Російська акторка, яка в окупованому Криму знімалася в серіалі "Непотопляемая", отримала 3 роки заборони в’їзду в Україну. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ДПСУ.

Деталі

Повідомляється, що іноземка прилетіла в Україну вчора рейсом зі Стамбула.

"Під час заходів прикордонного контролю військовослужбовці Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" встановили, що громадянка РФ в минулому році незаконно перебувала в Криму. На півострів вона потрапила з порушенням встановлено порядку в’їзду та виїзду", - йдеться в повідомленні..

Зазначається, що за наявною інформацією, вона брала участь у зйомках серіалу "Непотопляемая", в якому виконувала головну роль.

"Через порушення українського законодавства росіянку прикордонники притягнули до адміністративної відповідальності за ст.204-2 КУпАП, відмовили їй в перетині кордону та винесли заборону в’їзду в Україну терміном на 3 роки. Її повернуто до країни вильоту", - повідомили в ДПСУ.

Додамо, що головну роль в картині виконує Глафіра Тарханова.

Варто нагадати

Солісту білоруського гурту "Пісняри" заборонили в’їзд в Україну через незаконне відвідування тимчасово окупованого Криму.

В грудні минулого року російську блогерку не пустили в Україну і заборонили їй в'їзд на три роки.

Українські Національні Новини

Політика