rosiyski-ofitseri-ne-zadovoleni-shoygu-ta-gerasimovim-britanska-rozvidka

Російські офіцери не задоволені шойгу та герасимовим - британська розвідка

 • 321927 переглядiв

КИЇВ. 15 липня. УНН. Російські офіцери серйозно невдоволені вищим військовим керівництвом рф. Критика спрямована на міністра оборони рф сергія шойгу та начальника генштабу рф генерала валерія герасимова. Про це йдеться в черговому звіті на основі розвідданих Міноборони Великої Британії, передає УНН.

Деталі

Британська розвідка проаналізувала ситуацію із звільненням російського генерал-майора 58-ї загальновійськової армії івана попова, який командував силами 58-ї загальновійськової армії на Запорізькому напрямку.

Зазначається, що росія регулярно звільняла командирів з початку вторгнення в Україну, але, ситуація з поповим привертає увагу, тому що його було звільнено не через погані результати на полі бою, а через критику керівництва російського МО.

«Коментарі попова привертають увагу до серйозного невдоволення багатьох офіцерів до вищого військового керівництва. Скарги багато в чому перегукуються зі скаргами власника пвк "вагнера" євгенія пригожина до його заколоту в червні 2023 року. Пряма критика з боку підлеглих, ймовірно, стане все більшою проблемою для міністра оборони сергія шойгу та начальника генштабу генерала герасимова», - ідеться в повідомленні.

Доповнення

Аналітики Інституту вивчення війни вважають, що російський диктатор володимир путін не буде замінювати главу міноборони рф сергія шойгу, щоб це не виглядало, ніби він виконує вимогу ватажка пвк "вагнер" євгенія пригожина, який домагався звільнення шойгу.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    З окупованого Севастополя повідомили про серію вибухів

     • 521838 переглядiв

    У Черкасах з вікна випала 2-річна дитина

     • 512548 переглядiв

    Президент Південної Кореї прибув до України

     • 414106 переглядiв