ukenru
rosiyski-bombarduvalniki-proveli-navchannya-z-boyovimi-strilbami-v-krimu

Російські бомбардувальники провели навчання з бойовими стрільбами в Криму

 • 9724 переглядiв

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. Екіпажі Су-30СМ, Су-27 і Су-24М зі складу морської авіації і ППО Чорноморського флоту Росії виконали практичне бомбометання в ході навчання на міжвидовому полігоні на території окупованого Криму. Про це повідомляє пресслужба Південного військового округу Міноборони Росії, передає УНН.

Повідомляється, що, згідно із задумом навчання, "літак-розвідник Су-24МР, виконуючи завдання з ведення розвідки, виявив командний пункт умовного супротивника в гірській місцевості".

"Для знищення "противника" в небо піднялися багатоцільові винищувачі Су-30СМ і Су-27, а також фронтові бомбардувальники Су-24М. Екіпажі завдали бомбового удару по умовному противнику, застосувавши авіаційні бомби типу ОФАБ-250-270. В ході навчально-тренувальних польотів льотчики виконали нормативи за екстреними вильотами і успішно завдали бомбових ударів по наземних цілях в районі гори Кончекська на міжвидовому полігоні Опук в Криму, витративши 12 авіабомб", - повідомили в Міноборони РФ.

У пресслужбі відзначили, що навчально-бойові завдання виконували 7 літаків зі складу з'єднання морської авіації і ППО Чорноморського флоту.

Нагадаємо, Росія перебазувала винищувачі Північного флоту в окупований Крим для навчань.

Українські Національні Новини

Політика