ukenru
rosiyska-armiya-planuvala-vtorgnennya-v-bilorus-rozvidka

Російська армія планувала вторгнення в білорусь – розвідка

 • 204656 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. Армія російської федерації планувала військове вторгнення на територію білорусі. Про це свідчать документи, оприлюднені воєнною розвідкою України, передає УНН.

Цитата

"Окупація білорусі планувалася під приводом уникнення втягування росії "в Европейском континентальном районе в региональную или широкомасштабную войну со странами – членами НАТО на Западе", – йдеться в повідомленні.

Деталі

Одним з доказів підготовки рф до військової агресії проти сусідньої держави була "Легенда к замыслу на перегруппировку соединений и воинских частей 1 танковой армии в район выполнения задачи", зазначили розвідники.

Додамо

Самопроголошений білоруський президент Олександр Лукашенко заявив, що хтось намагається "заштовхати" його "у війну в Україні".

Лукашенко і раніше казав, що підтримає росію "у разі агресії з боку України".

"Я ніколи не буду на боці того націоналістичного чаду, який сьогодні відбувається в Україні, розумієте. Я робитиму все для того, щоб Україна стала нашою. Вона наша, Україна, там народ наш. Це не емоції. Це мої тверді переконання. Якщо ми, не дай Боже, опинимося, якщо Росія опиниться перед агресією з боку України, ми в тісній зв'язці – економічно, юридично, політично – будемо з Росією. І юридично – це головне", - запевнив Лукашенко.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП