rosiyani-vimknut-mobilniy-internet-na-okupovanikh-teritoriyakh-donetskoyi-ta-luganskoyi-oblastey

росіяни вимкнуть мобільний інтернет на окупованих територіях Донецької та Луганської областей

 • 810556 переглядiв

КИЇВ. 10 лютого. УНН. На тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей мобільні оператори «фенікс» та «мкс» з 11 лютого вимикають мобільний інтернет користувачам. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

«З метою обмеження доступу до інформації громадян України на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей, мобільні оператори «фенікс» та «мкс» з 11 лютого вимикають мобільний інтернет користувачам», - йдеться в повідомленні.

Окрім того, повідомляється, що у населеному пункті Залізний Порт тимчасово зайнятої території Херсонської області російські загарбники намагаються провести паспортизацію місцевого населення.

«Для цього, до села перемістили паспортний стіл із населеного пункту Гола Пристань. Зважаючи на те, що черги бажаючих отримати російське громадянство немає, тим, хто погодиться, окупанти обіцяють грошову винагороду», - зазначається в повідомленні.

Доповнення

Російські окупанти на тимчасово-зайнятих територіях Луганської області намагаються ізолювати місцеве населення, відключаючи українське телебачення та мобільний зв'язок.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Уряд вніс зміни до правил перетинання державного кордону

     • 4032121 переглядiв