rosiyani-shturmuyut-na-kupyanskomu-napryamku-descho-zbilshilasya-sira-zona-sinyegubov

росіяни штурмують на Куп'янському напрямку, дещо збільшилася "сіра зона" - Синєгубов

 • 242179 переглядiв

КИЇВ. 19 липня. УНН. На Куп'янському напрямку російські війська проводять активні шрурмові дії, дещо збільшилась «сіра зона», оскільки ще декілька населених пунктів потрапили під вогонь й на їх території відбуваються бойові дії. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Кілька днів росіяни проводили активні штурмові дії по цьому напрямку (Куп'янському – ред.), однак успіхів не мали. У нас дещо збільшилась «сіра зона», оскільки ще декілька населених пунктів потрапили під вогонь й на їх території фактично відбуваються бойові дії. Наші збройні сили свої позиції тримають та знищують ворога», - розповів Синєгубов.

Він зазначив, що окупанти накопичили досить великі сили, але це не стало несподіванкою для українських військових. Ситуація повністю контрольована ЗСУ.

Окрім того, Синєгубов повідомив, що ворог останніми днями посилив обстріли мирних жителів.

«Протягом минулої доби під вогнем окупантів перебували 18 населених пунктів на півночі та північному сході Харківщини. Пошкоджено кілька житлових будинків», - сказав Синєгубов.

Доповнення

18 липня у Міноборони заявляли, що наступ рф на Куп‘янському напрямку наразі безуспішний.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Грузії за кілька годин сталися два землетруси

     • 318551 переглядiв

    Паводкові води досягли знаменитого Тадж-Махала в Індії

     • 470015 переглядiв