ukenru
rosiya-provodit-rozchistku-rozbomblenogo-dramteatru-v-mariupoli-novi-suputnikovi-znimki

росія проводить розчистку розбомбленого драмтеатру в Маріуполі - нові супутникові знімки

 • 173113 переглядiв

КИЇВ. 6 травня. УНН. росією ведуться великі розкопки розбомбленого Маріупольського драмтеатру, свідчать нові супутникові знімки Maxar Technologies, передає УНН.

Деталі

Нині цей район міста перебуває під контролем рф, й у кількох частинах ведеться розчищення завалів, що залишилися після бойових дій.

29 квітня на супутниковому знімку було видно кран біля стіни будівлі. Тротуари з північного та південного боку драмтеатру, засипані уламками бомбардувань, на той час були розчищені.

На супутниковому знімку від 2 травня кран був за драматичним театром. Вантажівки були припарковані біля входу.

Останній супутниковий знімок, зроблений 6 травня, показує ще більшу активність у театрі. Кран стоїть поруч із великою діркою у даху театру, ймовірним епіцентром вибуху, який розірвав будівлю на частини.

Зовні та навколо будівлі видно більше вантажівок. Деякі вантажівки припарковані над великою табличкою із написом "діти", написаним до вибуху.

Додамо

Театр використовувався як притулок для жінок, дітей та людей похилого віку.

Це місце зазнало бомбардування 16 березня. Українські офіційні заявили, що щонайменше 300 людей, які ховалися у будівлі, загинули.

Розслідування видання АР, підтверджує загибель близько 600 людей, що є найбільшою відомою на сьогоднішній день кількістю вбитих людей рашистами.

Українські Національні Новини

Суспільство