rosiiany-vyhadaly-navchannia-shchob-prykhovaty-vybukh-na-na-terytorii-naftobazy-rosnieft

росіяни вигадали "навчання", щоб приховати вибух на території нафтобази "роснєфть"

 • 28002 переглядiв

Вибух на нафтобазі "роснєфть" у Воронежі, що стався внаслідок ймовірної диверсії, був замаскований місцевим керівництвом під "навчання", щоб приховати неспроможність місцевих воронезьких вождів у сфері безпеки.

Внаслідок підриву невідомими резервуару з пальним компанії "роснєфть" у місті воронєж, спалахнула пожежа. Аби приховати власну неспроможність щодо безпеки критичних об’єктів, воронезькі керівники вигадали "навчання" прямо біля "багатотонної" цистерни з пальним. Про це пише УНН із посиланням на Офіційний Telegram ГУР МО України.

Пожежу внаслідок вибуху на нафтобазі "роснєфті" у воронєжі "гасять" пропагандою. (..) Невідомі противники путінського режиму підірвали резервуар з пальним, внаслідок чого на об’єкті спалахнула пожежа. Аби приховати факт диверсії та власну неспроможність забезпечити безпеку на критичних об’єктах, місцеві воронезькі вожді вигадали "навчання підрозділів міністерства з надзвичайних ситуацій" прямо біля "багатотонної" цистерни з пальним

- повідомляє Головне управління розвідки МО України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В росії на "вакантну" посаду командира знищеного крейсеру "москва" призначили нову людину

Згідно з інформацією ГУР України, вибух на території нафтобази компанії "роснєфть" стався 12 грудня 2023 року. Під які "навчання" маскують роботу місцевих слідчих органів на воронезькій нафтобазі, як вказується, - наразі незрозуміло навіть самим слідчим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У росії оголосили в розшук начальника ГУР України Буданова

Ігор Тележніков

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Ворог атакував Хмельниччину "кинджалом", є приліт - Ігнат

     • 82161 переглядiв

    Фінал Нацвідбору на Євробачення відбудеться 3 лютого

     • 77168 переглядiв

    Повітряні сили ЗСУ попередили про ракету курсом на захід

     • 50224 переглядiв