rosiiany-vdaryly-po-antonivtsi-na-khersonshchyni-atakuvaly-dronom-remontnu-bryhadu-hazovykiv-postrazhdav-starosta

росіяни вдарили по Антонівці на Херсонщині: атакували дроном ремонтну бригаду газовиків, постраждав староста

 • 27957 переглядiв

Російські війська вдарили по Антонівці у Херсонській області, атакували дроном ремонтну бригаду газовиків, постраждав староста села.

Російські війська вдарили по Антонівці у Херсонській області, атакували дроном ремонтну бригаду газовиків, постраждав староста села, повідомили у Херсонській ОВА у вівторок, пише УНН.

Деталі

"російські військові атакували з безпілотника ремонтну бригаду, котра лагодила газове обладнання в Антонівці", - повідомили в ОВА у Telegram.

Відразу було відомо про одного постраждалого внаслідок ворожого удару. "До лікарні доставили 54-річного працівника. У чоловіка діагностували контузію, уламкові поранення попереку та стегна, а також вибухову й черепно-мозкову травми. Медики надають потерпілому необхідну медичну допомогу", - вказали в ОВА.

"За медичною допомогою звернувся староста Антонівки, котрий потрапив під ранковий російський обстріл. 44-річний чоловік отримав контузію та вибухову травму. Йому надали необхідну меддопомогу, надалі потерпілий лікуватиметься амбулаторно", - додали згодом в ОВА.

По Херсону росіяни завдали ракетний удар, є пошкодження ангарів та будинків - ОВА16.07.24, 12:10

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі