rosiiany-skynuly-na-sumshchynu-rekordnu-kilkist-kabiv-zahynula-dytyna

росіяни скинули на Сумщину рекордну кількість КАБів: загинула дитина

 • 23433 переглядiв

росія завдала рекордної кількості ударів КАБами по Сумській області, скинувши 56 бомб. У Могриці загинули двоє людей - 22-річний брат і його 6-річна сестра, які відмовились від евакуації.

Начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх повідомив, що внаслідок російського удару по населеному пункту Могриця загинули двоє людей, які були братом та сестрою. Дівчинці було 6 років. Загалом ворог скинув 56 КАБів, що стало рекордною кількістю за добу. Про це він повідоми в ефірі телемарафону, передає УНН.

"На жаль, наразі в нас є загиблі. По населеному пункту Могриця був нанесений авіаційний удар КАБами, унаслідок чого загинули 2 людини, серед них одна дитина. Ворог вбив брата і сестру. Братові було 22 роки, а його меншій сестрі 6 років. Вони знаходились на подвір’ї в школі, яка була знищена авіаційним ударом, – повідомив очільник Сумщини.

За його словами, саме ця сім’я вчора відмовилась від евакуації з населеного пункту.

Він каже, що крім того є ще 2 поранених в інших населених пунктах Сумського району.

"56 керованих авіаційних бомб було застосовано проти населення Сумської області. Били по території чотирьох районів – Шосткинського, Конотопського, Сумського і Охтирського. Такої кількості ударів КАБами за добу Сумщина ще не зазнавала", - сказав Артюх.

У Сумах дитсадки два дні працюватимуть дистанційно на тлі посилених обстрілів08.08.24, 12:02

Нагадаємо

На Сумщині через російські обстріли вимушено призупинили роботу гуманітарного коридору Колотилівка — Покровка. Проте для виїзду з ТОТ українці можуть скористатись коридором через білорусько-український кордон

Популярні

Новини по темі