rosiiany-nastupaiut-na-trokh-skhidnykh-napriamkakh-pozytsii-zsu-shturmuiut-zahony-z-uviaznenykh-ta-viiskovykh-shtrafnykiv-syrskyi

росіяни наступають на трьох східних напрямках: позиції ЗСУ штурмують загони з ув’язнених та військових штрафників – Сирський

 • 3714 переглядiв

Російські військові продовжують наступати на сході України, використовуючи підрозділи Stormz і Storm v, які сформовані з ув'язнених і військових штрафників. Олександр Сирський докладно розповідає про поточну ситуацію на фронті

Російські військові продовжують наступати на Сході України використовувати підрозділи шторм z та шторм v, які сформовані з ув’язнених та військових штрафників. Про поточну ситуацію на фронті розповів Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський, передає УНН.

Для штурмів українських позицій на усіх напрямках російські окупанти продовжують використовувати підрозділи шторм z, шторм v, які сформовані з ув’язнених та військових штрафників.

Олександр Сирський

Деталі

Згідно з останніми даними командувача Сухопутних військ ЗСУ:

На Куп’янському напрямку противник намагається вийти до населеного пункту Синьківка, Харківської області. Росіяни хочуть таким чином продовжити свій наступ на місто Куп’янськ. Однак, наші захисники відбивають всі спроби загарбників прорватись на даному напрямку.

На Лиманському напрямку ворог стягує резерви та проводить перегрупування, щоб підготуватись до продовження атакувальних дій.

Важкі бої тривають поблизу Бахмута. Там окупанти намагається вибити українських захисників з позицій в районі Кліщиївки. Сили оборони тримають оборону і наносять великі втрати російським військам, як в техніці так і в живій силі.

Крім того, за даними Сирського, з початку місяця бійці оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" ліквідували понад шість з половиною тисяч російських окупантів. Попутно знищили або вивели з ладу близько восьмиста одиниць військової техніки окупантів. Зокрема, 79 танків, 136 одиниць броньованої техніки та 170 різних зразків ворожої артилерії.

Тетяна Салганік

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві на ринку спалахнула масштабна пожежа

     • 5135 переглядiв