rosiiany-atakuvaly-nikopol-z-artylerii-ta-bezpilotnykiv-potsilyly-po-obiektu-infrastruktury

Росіяни атакували Нікополь з артилерії та безпілотників, поцілили по об'єкту інфраструктури

 • 28724 переглядiв

У вівторок росіяни п'ять разів атакували Нікополь з артилерії та безпілотників, пошкодивши інфраструктуру та будівлі, але обійшлося без жертв. Також було пошкоджено понад п'ятдесят сонячних панелей, лінії електропередач та газопроводи.

Упродовж вівторка росіяни п’ять разів атакували Нікополь. Загарбники били з артилерії та застосували 2 дрони-камікадзе. Є численні руйнування. Минулось без жертв. Про наслідки обстрілів у Дніпропетровській області повідомив очільник ОВА Сергій Лисак, передає УНН.

Два дрони-камікадзе і три артобстріли. Сьогодні ворог знову спрямував свою зброю на Нікополь. Понівечений інфраструктурний об’єкт. … Люди вціліли.

– повідомив Лисак.

Деталі

За даними голови ОВА у місті також пошкоджені дві п’ятиповерхівки, 13 приватних будинків та господарські споруди. Крім того, зрешечені снарядами окупантів понад півсотні сонячних панелей. Зачепило обстрілами й лінії електропередач та газогони.

В інших громадах області день минув без обстрілів.

На Дніпропетровщині пролунав вибух: українські військові "відмінусували" російську ракету18.12.23, 18:40

Нагадаємо

Вночі російські війська також атакували Нікополь. Били з важкої артилерії. Втім обійшлося без жертв, після чого повідомлялося про затишшя.

Тетяна Салганік

Війна

Популярні

Новини по темі

Зеленський запевнив, що був готовий поїхати в Ізраїль

 • 23930 переглядiв