rosiiany-atakuvaly-krasnohorivku-troie-liudei-poraneni

Війська рф атакували Красногорівку: троє людей поранені

 • 58794 переглядiв

Російсько-окупаційні війська обстріляли Красногорівку на Донеччині, внаслідок окремих артилерійських та авіаударів було поранено трьох цивільних осіб, зокрема двох жінок віком 57 та 64 років, а також 70-річного чоловіка.

Окупаційні війська рф здійснили артилерійський обстріл Красногорівки, що на Донеччині, внаслідок якого поранено двох жінок. Згодом в результаті авіаудару поранення зазнав ще один чоловік. Про це пише УНН з посиланням на Донецьку обласну прокуратуру.

Деталі

За даними слідства, 24 березня 2024 року, близько 09:30, окупаційні війська здійснили артилерійський обстріл житлової забудови м. Красногорівка. Від ворожої атаки зазнали поранень двоє жінок 57 й 64 років. 

Вже через годину російська армія нанесла авіаудар по цьому ж кварталу, внаслідок чого отримав поранення 70-річний чоловік.

Усіх постраждалих з саднами, осколковими пораненнями й забоями доставлено до медичного закладу

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України)

- резюмували в прокуратурі.

Окупанти обстріляли селище на Сумщині: пошкодили  об'єкт енергетичної інфраструктури24.03.24, 18:04

Доповнення

Зазначається, що прокурори вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф.

Нагадаємо

Протягом доби, 24 березня, окупаційні війська рф 18 разів атакували Дніпропетровщину із застосуванням артилерії та дронів різних модифікацій. 

Внаслідок обстрілів пошкоджено житлові будинки, господарські будівлі, приватні підприємства, об'єкти інфраструктури, магазини, автомобілі та лінії електропередач.

Володимир Омельченко

Війна

Популярні

Новини по темі

Війська рф атакували Красногорівку: троє людей поранені

 • 58794 переглядiв

В Одесі повертають графіки відключень світла - ДТЕК

 • 36803 переглядiв

У Кривому Розі запровадили екстрені відключення світла

 • 76787 переглядiв