rosiiany-atakuvaly-chernihivshchynu-fpv-dronamy-z-minometiv-ta-artylerii-prolunalo-25-vybukhiv

росіяни атакували Чернігівщину FPV- дронами, з мінометів та артилерії: пролунало 25 вибухів

 • 100805 переглядiв

Російські війська атакували прикордоння Чернігівської області за допомогою безпілотників, мінометів та артилерії, що призвело до 25 вибухів у чотирьох громадах.

Російські війська минулої доби атакували прикордоння Чернігівської області за допомогою  FPV- дронів, мінометів та ствольної артилерії, що призвело до 25 вибухів, повідомили у середу в Північному регіональному представництві Державної прикордонної служби України, пише УНН.  

" Протягом доби російські війська завдали ударів FPV- дронами, з мінометів та ствольної артилерії по прикордонню Чернігівської області. Зафіксовано 25 вибухів", - повідомили в представництві ДПСУ у Facebook.

Як вказано, фіксували ворожі удари у чотирьох громадах: 

  • Новгород-Сіверська: 5 вибухів (приходи, ймовірно зі ствольної артилерії та вибухові пристрої скинуті з БПЛА ворога) в напрямку н.п. Камінь.
  • Семенівська громада: 6 вибухів (приходів, ймовірно з FPV- дронів, міномета 120 мм та ствольної артилерії ) в напрямку н.п. Карповичі, Лісківщина та Прогрес.
  • Сновська громада: 11 вибухів (приходів, ймовірно з міномета 120 мм та ствольної артилерії) по н.п. Містки та Єліне.
  • Городнянська громада: 3 вибухи (приходів, ймовірно вибухові пристрої скинуті з БПЛА ворога) по н.п. Сеньківка.

"Інформація про загиблих чи травмованих осіб, внаслідок обстрілів серед місцевого населення, не зафіксована", - йдеться у повідомленні.

росіяни вночі та вранці обстріляла 5 громад Сумщини: пролунало 68 вибухів17.07.24, 08:59

Популярні

Новини по темі

Безугла вийшла з фракції "Слуги народу"

 • 34283 переглядiв