ukenru
rosiiany-9-raziv-obstrilialy-chernihivshchynu-sprychynyvshy-46-vybukhiv

росіяни 9 разів обстріляли Чернігівщину, спричинивши 46 вибухів

 • 18333 переглядiв

Російські війська 9 разів обстріляли прикордоння Чернігівської області, спричинивши 46 вибухів з артилерії, мінометів, реактивних снарядів та вибухівки, скинутої з БПЛА.

Російські війська минулої доби 9 разів обстріляли прикордоння Чернігівської області, пролунало 46 вибухів. росіяни поцілили ракетою, скидали вибухівку з БППА та стріляли з артилерії і мінометів. Про це повідомило у п'ятницю Північне регіональне представництво Державної прикордонної служби України, пише УНН.  

Деталі

"Протягом доби російські війська у девʼяти випадках завдали ударів з різного виду озброєння по прикордонню Чернігівської області. Зафіксовано 46 вибухів",  - йдеться у повідомленні представництва у Facebook.

Зокрема, ворожі обстріли зафіксували:

  • Новгород-Сіверська  громада: 6 вибухів (приходів, ймовірно зі ствольної артилерії) в напрямку н.п. Грем'яч.
  • Семенівська громада: 19 вибухів (приходів, ймовірно з міномета 120 мм та ствольної артилерії та авіаційної ракети) в напрямку н.п. Леонівка, Лубʼяне, Карповичі та Заріччя.
  • Сновська громада: 9 вибухів (приходів, ймовірно з міномета 120 мм та вибухові пристрої скинуті з ворожих БППА) в напрямку н.п. Містки та Пльохів.
  • Городнянська громада: 12 вибухів (приходів, ймовірно з міномета 120 мм) в напрямку н.п. Сеньківка.

Інформація про загиблих та поранених внаслідок обстрілів серед місцевого населення, не зафіксована

- вказали у представництві ДПСУ.