rosiia-vidriadyla-na-viinu-v-ukrainu-kursantiv-z-uchylyshch-zamist-pidrozdiliv-yaki-perekynuly-na-kurshchynu-atesh

росія відрядила на війну в Україну курсантів з училищ замість підрозділів, які перекинули на курщину - "АТЕШ"

 • 27252 переглядiв

Росія перемістила частину військ з України для захисту Курської області. На їх місце в окопи відправили курсантів військових вишів, які тепер отримують бойовий досвід у Херсонській області.

росія перекинула частину військ з України на оборону курської області, натомість на їхні місця в окопи прислали бійців військових вишів. Про це заявив партизанський рух "АТЕШ", передає УНН.

Деталі

Зазначається, що партизани АТЕШ з'ясували, що курсантів військових вишів відправили до Херсонської області, отримувати бойовий досвід.

У підрозділах вони на рівні з кадровими військовослужбовцями виконують поставлені завдання. Поки 810 бригада намагається вижити на Курщині, на охорону їхніх позицій біля Перекопського перешийка залишили курсантів

- розповідають партизани. 

Вони також припускають, що кількість курсантів у зоні бойових дій збільшиться, оскільки планують зробити наявність бойового досвіду обов'язковою умовою для випускників військових училищ.

Нагадаємо

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив, що ЗСУ досягли прогресу на Курщині та завершили у населеному пункті Суджа операції з пошуку та нейтралізації ворожих сил.

Після прориву ЗСУ у курській області: в росії терміново шукають охочих будувати нові лінії оборони 14.08.24, 15:47

Популярні

Новини по темі