rosiia-perenapravliaie-humanitarni-vantazhi-z-tymchasovo-okupovanykh-terytorii-ukrainy-u-kursku-oblast

росія перенаправляє гуманітарні вантажі з тимчасово окупованих територій України у курську область

 • 19154 переглядiв

росіяни масово переправляють гуманітарні вантажі з ТОТ до курської області. Це подається як ініціатива населення ТОТ, а місцевим відмовляють у видачі допомоги, годуючи їх обіцянками.

росіяни масово переправляють гуманітарну допомогу з тимчасово окупованих територій України до курської області. Це подається як нібито ініціатива населення ТОТ, а місцевим відмовляють у видачі допомоги, годуючи їх обіцянками. Про це повідомили у Національному спротиві, передає УНН. 

Деталі

Як зазначають в Центрі нацспротиву, для кремля українці не є пріоритетом й гуманітарна допомога на ТОТ має функцію шантажу та підкупу лояльності населення. Водночас потреби етнічних росіян мають більше пріоритетність, адже у кремлі чудово розуміють що ТОТ – не росія.

Відтак усі гуманітарні вантажі були перенаправлені на Курщину. Подається це як ініціатива населення ТОТ, а місцевим наразі відмовлено у видачі. Натомість їх годують обіцянками

- йдеться у повідомленні. 

Доповнення 

Новий звіт ISW вказує на подальше просування українських сил у курській області.

СБУ застерігає про спроби рф звинуватити українських військових у воєнних злочинах у курській області. Речник СБУ повідомив про можливі інсценування злочинів проти цивільних для дискредитації України.

Тетяна Краєвська

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    МЗС працює над цифровізацією консульських послуг

     • 18951 переглядiв

    Уряд виділить майже 3 млрд гривень для українських шкіл

     • 15060 переглядiв

    На Херсонщині через ворожі атаки ще двоє постраждалих

     • 19225 переглядiв