ukenru
roshenivska-shokoladka-vid-pensionerki-novoobraniy-mer-borispolya-pokhizuvavsya-podarunkom

Рошенівська шоколадка від пенсіонерки: новообраний мер Борисполя похизувався подарунком

 • 23414 переглядiв

КИЇВ. 19 січня. УНН. Новообраний мер Борисполя Володимир Борисенко у партролику Європейської солідарності похизувався тим, що йому на виборчій дільниці 90-річна бабуся залишила у подарунок шоколадку Roshen. Відповідний ролик був опублікований на YouTube-каналі партії, передає УНН.

У ролику п’ятий президент України Петро Порошенко вітає Володимира Борисенка з перемогою на виборах міського голови Борисполя, а той демонструє йому шоколадку Roshen і розповідає, як, нібито, отримав її.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мільйонні статки та пів дюжини авто: як живе новообраний мер Борисполя

“Я хочу подякувати одній людині. Виборцю, якого я навіть не знаю. Але це дуже особливий випадок. Уявіть собі, вчора (17 січня - ред.) на одну з дільниць приїхала бабця, якій в цьому році виповниться 90 років. Вона випила ліків, вона викликала… Собі таксі, не побоялась 20 градусного морозу і приїхала на дільницю. Приїхала, щоб проголосувати за мене. І пікантності цій ситуації додає те, що вона підійшла до члена комісії і зробила мені подарунок - ось цю шоколадку”, - сказав Борисенко.

За його словами, його виборців не залякали, не купили і не ввели в оману.

Нагадаємо, перемогу на повторних виборах міського голови Борисполя здобув Володимир Борисенко. Він має 5496 голосів "за".

За даними ЦВК, явка на виборах у Борисполі становила 30,15%.

Також нагадаємо, що попередній мер Борисполя Анатолій Федорчук помер від коронавірусу, не дочекавшись результатів виборів.

Українські Національні Новини

Політика