ukenru
robimo-vse-mozhlive-i-vsyudi-schob-rosiyskiy-revanshizm-prograv-u-kozhnomu-z-elementiv-svoyeyi-agresiyi-proti-ukrayini-ta-svobodi-narodiv-zagalom-zelenskiy

Робимо все можливе і всюди, щоб російський реваншизм програв у кожному з елементів своєї агресії проти України та свободи народів загалом  — Зеленський

 • 274542 переглядiв

КИЇВ. 25 березня. УНН. Президент України Володимир Зеленський у своєму традиційному зверненні наголосив на тому, що майже завершився ще один тиждень оборони, ще один тиждень, коли Україна стала міцнішою. І коли ворог став іще більш ізольованим, іще більш безнадійним, передає УНН з посиланням на сторінку Глави  Офісу Президента України.

Цитата

"Маємо за цей тиждень рішення про нові пакети оборонної підтримки – від Сполучених Штатів, Литви, Фінляндії, Німеччини", - заявив Зеленський.

Деталі

Також Президент України повідомив, що: "Шведський парламент затвердив уже 11-й пакет оборонної підтримки України. Є безпековий пакет і сильні домовленості з Японією – іще раз хочу подякувати Премʼєр-міністру Кішіді за продуктивний візит"

"Отримали півтора мільярди євро макрофіну від ЄС – кошти вже на рахунках Національного банку. Уряд Хорватії прийняв програму щодо лікування та реабілітації наших поранених воїнів" - зазначив Президент України у своєму зверненні.
Президент України також зазначив про приєднання Греції до роботи над створенням спецтрибуналу.

"Греція приєдналася до групи партнерів, що працюють над створенням спецтрибуналу. Рухаємось і в захисті історичної справедливості для українців: Ісландія визнала Голодомор геноцидом українського народу", – зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський відзначив бійців, які за минулу добу показали найкращий результат на фронті

Українські Національні Новини

Війна