ukenru
riziki-u-sferi-pensiynogo-strakhuvannya-uryad-viznachiv-kriteriyi-otsinki

Ризики у сфері пенсійного страхування: уряд визначив критерії оцінки

 • 10222 переглядiв

КИЇВ. 17 липня. УНН. Уряд визначив критерії для оцінювання ступеня ризику від провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування. Відповідне рішення ухвалив Кабмін під час засідання, передає УНН з посиланням на прес-службу Мінсоцполітики.

За даними Мінсоцполітики, постанова Кабмину „Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування та визначається періодичність проведення планових заходів державного нагляду (контролю) органами Пенсійного фонду України” ухвалена з метою реалізації вимог Методики розроблення критеріїв.

За цими критеріями оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності та визначається періодичність проведення планових заходів державного нагляду (контролю).

Такі критерії розробляються органом державного нагляду (контролю) у віднесеній до його відання сфері, відповідно до вимог законодавства з урахування цієї Методики та даних про настання негативних наслідків провадження господарської діяльності.

Нагадаємо, Міністерство соціальної політики пояснило основні принципи роботи солідарного рівня пенсійної системи України.

Українські Національні Новини

Політика