ukenru
rf-visilaye-40-spivrobitnikiv-dipmisiyi-nimechchini

рф висилає 40 співробітників дипмісії Німеччини

 • 109993 переглядiв

КИЇВ. 25 квітня. УНН. росія висилає 40 співробітників німецьких дипломатичних установ у рф у відповідь на аналогічне рішення Берліна на початку квітня. Про це повідомляє мід РФ, передає УНН.

Цитата

"Послу ФРН було вручено ноту про оголошення "persona non grata" сорока співробітників німецьких дипломатичних установ у росії в якості симетричної відповіді на вищезгадане рішення уряду ФРН", - йдеться у повідомленні.

Деталі

Главі німецької дипломатичної місії у Москві було зазначено, що російська сторона вважає неприйнятною заяву Федерального міністра закордонних справ ФРН Анналени Бербок, "у якій цей крок влади ФРН мотивується абсолютно хибним твердженням про те, що робота згаданих співробітників була націлена на підрив "свободи" Німеччини" та "єдності німецького суспільства", а також інсинуаціями щодо того, що відбувається в Україні".

Доповнення

Після побаченого у Бучі та інших українських містах, звільнених від рашистських загарбників, Федеральне міністерство закордонних справ Німеччини прийняло рішення оголосити персонами нон-грата 40 "дипломатів" із росії.

Українські Національні Новини

Політика