rf-vdaietsia-chastkovo-zdobuvaty-nevelychki-viiskovi-peremohy-ostin

рф вдається частково здобувати невеличкі військові перемоги - Остін

 • 25560 переглядiв

росія досягає невеликих військових перемог в Україні ціною величезних ресурсів, але Україна залишається впевненою у захисті своєї Батьківщини, отримуючи постійні боєприпаси та допомогу.

росії вдається частково здобувати невеличкі військові перемоги в Україні. Проте вони  кладуть величезні ресурси заради тих клаптиків землі, які захоплюють. Про це заявив голова Міноборони США Ллойд Остін під час брифінгу за підсумками засідання контактної групи у форматі Рамштайн-20, передає УНН

"Щодо потенційного прориву з боку рф, ми побачили, що так,  росії вдається частково здобувати невеличкі військові перемоги. Вони кладуть величезні ресурси заради тих клаптиків землі, які вони захоплюють. Мої колеги, а також Головнокомандувач України мають впевненість в тому, що їм вдасться й наділі захищати свою Батьківщину. Так, вони потребують амуніції, вони потребують допомоги для того, щоб продовжувати оборону", - сказав Остін. 

Остін зазначив, що в Пентагоні  будуть сподіватися, що незабаром буде прийнятий черговий пакет допомоги Україні. 

Доповнення

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявляв, що на суші війна російського диктатора володимира путіна вже вартувала росії понад 350 000 військових втрат. 

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявляв, що всі ресурси, які має росія, вже знаходяться на фронті.

Член комітету ВРУ з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, нардеп Федір Веніславський заявляв, що росія має достатньо ще ресурсів для того, щоб продовжити війну проти України. У закритих повідомленнях представників розвідок на комітеті з нацбезпеки вони підтверджують, що рф готова воювати у 2025 році, можливо, у 2026 році, вказав Веніславський.

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі