rf-planuie-vychekaty-koly-my-vtomymosia-shchodo-ukrainy-holovnyi-heneral-ssha

рф планує вичекати, коли ми втомимося щодо України - головний генерал США

 • 25566 переглядiв

Росія планує чекати, поки союзники не втомляться підтримувати Україну необхідною допомогою, тому колективна підтримка України має вирішальне значення для забезпечення її успіху на полі бою і мирного майбутнього, заявив голова Об'єднаного комітету начальників штабів США генерал Чарльз Браун.

Голова Об'єднаного комітету начальників штабів США генерал Чарльз Браун заявив, що росія планує вичекати,  коли союзники   втомляться та не надаватимуть Україні потрібну допомогу. Про це він сказав під час брифінгу за підсумками засідання контактної групи у форматі Рамштайн-20, передає УНН

росія планує вичекати те,  коли ми втомимося, вичекати те, що ми не надаватимемо Україні потрібну допомогу й ми не можемо цього допустити, адже коли ми загалом говоримо про те на скільки зросли інвестиції в оборонний сектор, говоримо зараз про наших партнерів та друзів , європейські країни - це допомагає нам підсилити нашу безпеку.

- сказав Браун.

За його словами, колективна підтримка Україні забезпечить успіх України на полі бою, а також мирне майбутнє не лише для України, але й для цілого світу. 

"Тому США буде продовжувати підтримувати Україну", - зазначив Браун.

Доповнення

Україна сподівається з квітня забезпечити солдатів достатньою кількістю бойової амуніції.

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    НАТО та Україна розпочали огляд оборонних закупівель Києва

     • 23162 переглядiв

    Обстріл Херсону: росіяни поцілили у житловий будинок

     • 26689 переглядiв