remont-dityachogo-taboru-na-zakarpatti-rozpochato-provadzhennya-za-faktom-mozhlivoyi-roztrati-koshtiv

Ремонт дитячого табору на Закарпатті: розпочато провадження за фактом можливої розтрати коштів

 • 208667 переглядiв

КИЇВ. 19 липня. УНН. Шевченківська окружна прокуратура міста Київ перевіряє факт можливої розтрати бюджетних коштів посадовцями Шевченківської РДА при проведенні публічної закупівлі робіт з ремонту дитячого оздоровчого табору на Закарпатті. Про це повідомила Київська міська прокуратура у Telegram, пише УНН.

Деталі

У прокуратурі встановили, що 28.11.2022 Управлінням містобудування, архітектури та землекористування Шевченківської РДА за результатами проведення публічної закупівлі «Капітальний ремонт Комунального підприємства Дитячий оздоровчий табір «Зачарована долина» Шевченківського району м. Києва» укладено договір про закупівлю робіт на суму понад 7 млн гривень.

Йдеться про ремонт приміщень, басейнів та благоустрій території дитячого табору, розташованого у Хустському районі Закарпатської області.

В період з 28.12.2022 по 30.12.2022 в якості часткової оплати за договором вказане Управління Шевченківської РДА перерахувало на рахунки підрядника грошові кошти в сумі 5, 8 млн гривень.

Цитата

«Вивченням тендерної документації вбачається завищення цін на будівельні матеріали та роботи, що вказує на можливі факти розтрати та заволодіння бюджетними коштами з боку службових осіб Управління Шевченківської РДА та керівників підрядної організації», - йдеться у повідомленні.

За цим фактом окружною прокуратурою розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 191 КК України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У ПАР заявили, що путін не поїде на саміт БРІКС

     • 340752 переглядiв