rekonstruktsiiu-dehtiarivskoho-shliakhoprovodu-u-kyievi-prodovzhyly-do-20-hrudnia

Реконструкцію Дегтярівського шляхопроводу у Києві продовжили до 20 грудня

 • 22484 переглядiв

Реконструкцію Дегтярівського шляхопроводу в Києві продовжено до 20 грудня після аварійної ситуації, що сталася під час встановлення балок. Рух транспорту перенаправлено, жодних втрат для бюджету не передбачено.

У Києві термін закриття проїзду Дегтярівським шляхопроводом продовжили до 20 грудня, триває реконструкція на перетині вулиць Дегтярівської та Олександра Довженка.Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація, пише УНН.

Триває реконструкція Дегтярівського шляхопроводу на перетині вулиць Дегтярівської та Олександра Довженка. У зв’язку з аварійною ситуацією, що сталася на будівельному майданчику під час монтажу балок, закриття руху транспорту продовжили до 20 грудня,

- йдеться в повідомленні.

Деталі

За інформацією Департаменту транспортної інфраструктури КМДА, на час робіт організація дорожнього руху здійснюється тимчасовими схемами об’їзду.

У КМДА також зазначили, що усунення всіх наслідків, спричинених надзвичайною ситуацією на шляхопроводі 30 вересня, здійснювалося коштом підрядної організації. битків міський бюджет не поніс, вартість реконструкції не збільшилася.

Нагадаємо

Як раніше писав УНН, 30 вересня у столиці під час ремонтних робіт на Дегтярівському мосту стався обвал балок.

Ольга Розгон

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Уряд призначив голову Держагентства водних ресурсів

     • 25827 переглядiв

    Армія рф скинула вибухівку на автівку у Бериславі, є поранений

     • 28308 переглядiв

    В Крим повернуть історичні назви кримськотатарською мовою

     • 21321 переглядiв