reitynh-kamaly-harris-zris-do-43percent-zmi

Рейтинг Камали Гарріс зріс до 43% – ЗМІ

 • 18918 переглядiв

Підтримка Камали Гарріс зросла після заяви Байдена про неучасть у виборах. Її рейтинг досяг 48%, особливо серед демократів та афроамериканців, випереджаючи Трампа за ентузіазмом виборців.

Рейтинг претендентки на посаду президента США Камали Гарріс зріс до 48% після того, як Джо Байден оголосив про своє рішення не брати участь у наступних президентських виборах. Пише УНН з посиланням на ABC.

Віцепрезидентка Камала Гарріс зазнала значного підвищення свого рейтингу популярності серед американців невдовзі після того, як президент Джо Байден оголосив про своє рішення не брати участь у наступних президентських виборах і висловив свою підтримку Гарріс.

Згідно з результатами опитування ABC News/Ipsos, опублікованого в неділю, рейтинг підтримки Гарріс зріс до 43%, а її рейтинг неприхильності знизився до 42%. Тиждень тому рейтинг підтримки Гарріс складав 35%, а рейтинг неприхильності — 46%.

Після заяви Байдена 20 липня про завершення своєї передвиборчої кампанії, більшість провідних демократів, включаючи колишнього президента Барака Обаму, виступили на підтримку балотування Гарріс, яка негайно почала активну передвиборчу кампанію.

Вона зібрала достатньо обіцянок від делегатів, щоб стати ймовірним кандидатом від Демократичної партії, і показала значний стрибок у рейтингу підтримки серед незалежних виборців.

Зазначається, що 44% незалежних респондентів зараз позитивно ставляться до Гарріс, у порівнянні з 28% тиждень тому, а її несприятливий рейтинг серед незалежних виборців знизився до 40% з 47% минулого тижня. Опитування показало, що 52% американців вважають, що вона має бути кандидатом від Демократичної партії, з яких 86% — демократи, і лише 20% республіканців. 48% американців виявили ентузіазм до кандидатури Гарріс, у порівнянні з 39% тих, хто з ентузіазмом ставиться до кандидатури Трампа.

Ентузіазм до Гарріс, як кандидата від Демократичної партії, є особливо високим серед демократів (88%) та афроамериканців (70%). 49% незалежних висловлюють ентузіазм до її кандидатури, порівняно з 31% незалежних, які з ентузіазмом ставляться до Трампа.

Нагадаємо

Камала Гарріс розглядає три кандидатури на посаду віцепрезидента від Демократичної парти: до нього увійшли: сенатор від Аризони Марк Келлі, губернатор Пенсильванії Джош Шапіро та губернатор Міннесоти Тім Вальц.

Популярні

Новини по темі

Рейтинг Камали Гарріс зріс до 43% – ЗМІ

 • 18918 переглядiв

Україна підготує мирний план до листопада - Зеленський

 • 84517 переглядiв

Олімпіада-2024: Марта Костюк виграла дебютний матч

 • 17852 переглядiв