rebrending-twitter-mozhe-potyagnuti-za-soboyu-bagatorichni-sudovi-protsesi

Ребрендинг Twitter може потягнути за собою багаторічні судові процеси

 • 327205 переглядiв

КИЇВ. 26 липня. УНН. Власник компанії "Twitter" Ілон Маск може зіткнутися з серйозною юридичною боротьбою в найближчі місяці або роки, через популярність літери "Х" у торгових марок, зокрема нею володіє гігант Кремнієвої долини Microsoft, пише Futurism, передає УНН.

Деталі

Ребрендинг Twitter Ілоном Маском став набагато складнішим. Виявляється, що на літеру X вже існують сотні торгових марок. Одна з яких належить Microsoft. 

Цитата

"Microsoft володіє торговою маркою для X. Отже, Маск знищив улюблений і сильний бренд, що може призвести до багаторічних судових розглядів, а можливо, і до відсутності бренду", - написав у Twitter викладач права інтелектуальної власності в Сассекському університеті Андрес Гуадамуз. 

Доповнення

Власник компанії "Twitter" Ілон Маск у неділю дав зрозуміти, що з метою розвитку соціальної мережі проведе ребрендинг та замінить відомий логотип у вигляді синього птаха на літеру "X". Це не перша спроба Маска, який придбав Twitter наприкінці жовтня 2022 року, змінити щось у соціальній мережі. Він вже тимчасово змінював логотип на зображення однієї з криптомонет, ввів платну верифікацію для користувачів, обмежив кількість дописів, які можна побачити за добу тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прощання з птахом: Twitter змінив логотип на Х

And the icing on the cake: Microsoft owns a trademark for X. So Musk has destroyed a loved and strong brand, for potential years of litigation, and potentially no brand. https://t.co/OztqYGeIMK

— Andres Guadamuz (@technollama) July 24, 2023

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі