ukenru
realniy-termin-navalnomu-lyudey-zaklikali-vikhoditi-na-aktsiyu-protestu-na-manezhniy-ploschi-v-moskvi

Реальний термін Навальному: людей закликали виходити на акцію протесту на Манежній площі в Москві

 • 14547 переглядiв

КИЇВ. 2 лютого. УНН. У Штабі опозиціонера Олексія Навального закликали всіх виходити на акцію протесту на Манежній площі в Москві. Про це повідомляє УНН з посиланням на Telegram-канал Штаб Навального в Москві.

"Путін тягне країну в минуле і душить свободу в Росії. Виходимо на Манежну площу прямо зараз... Будемо чекати звільнення Навального до вересня 2023 року?", - сказано в повідомленні.

Що було раніше

17 січня Навальний прилетів в Шереметьєво з Берліна, де лікувався після отруєння "Новачком". Літак компанії "Победа", на якому летів політик, спочатку повинен був приземлитися у Внуково, але перед посадкою лайнер перенаправили в інший аеропорт. У прикордонній зоні - до того, як політик перетнув російський кордон - Навального зупинили поліцейські, які діяли за розпорядженням ФСВП. 

Вже на наступний день, 18 січня, Хімкинський міський суд заарештував російського опозиціонера Олексія Навального на 30 діб.

Суд над Олексієм Навальним щодо запобіжного заходу проходив прямо у відділенні поліції в Хімках, куди політик був доставлений після затримання. 

Нагадаємо, сьогодні в будівлі Московського міського суду проходило виїзне засідання Симоновського районного суду, розглядається клопотання ФСВП про заміну політику Олексію Навальному умовного позбавлення волі у справі "Ів Роше". Процес встиг запам'ятатися масовими затриманнями прихильників Навального, а також колючими фразами самого політика.

Суд відправив Навального в колонію на 3,5 роки.

Українські Національні Новини

Новини Світу