ukenru
rankoviy-kiyiv-stav-u-zatorakh-11

Ранковий Київ став у заторах

 • 13911 переглядiв

КИЇВ. 2 квітня. УНН. Станом на 8:55 на дорогах Києва помітне максимальне ускладнення руху. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, передає УНН.

За даними сервісу, найповільніше автомобілі рухаються проспектом Перемоги та Генерала Ватутіна, проспектом Голосіївським, проспектами Героїв Сталінграда, Леся Курбаса, Валерія Лобановського та Миколи Бажана, вулицями Хрещатик, Борщагівською, Жилянською. Вулиці Вадима Гетьмана, Академіка Туполєва та Олександра Довженка перекриті.

Численні затори спостерігаються на бульварі Тараса Шевченка, Володимирському узвозі, Набережному шосе, вулицях Саксаганського, Богдана Хмельницького, Басейній, Великій Житомирській, бульварі Дружби народів, вулицях Михайла Грушевського, Великій Васильківській, Січових Стрільців, Набережно-Рибальській, бульварі Лесі Українки, вулиці Антоновича, проспекті Степана Бандери, вулиці В’ячеслава Чорновола, Бессарабській площі та Наддніпрянському шосе, а також на Нижньому Валу.

На лівому березі Києва високий рівень заторів помітний на проспектах Соборності та Броварському, бульварі Перова, проспектах Юрія Гагаріна та Визволителів, вулицях Гната Хоткевича, Євгена Сверстюка, вулицях Братиславській, Михайла Драгоманова, Ревуцького, на Харківському та Дарницькому шосе, а також на Дніпровській та Русанівській набережній.

Рух на Дарницькому, Патона, Південному, Північному мостах ускладнено у напрямку правого берега. На мосту Метро можна проїхати вільно.

Нагадаємо, рівень забруднення повітря в Європі перевищує норми ЄС та ВООЗ.

Українські Національні Новини

Київ