raketniy-udar-po-bagatopoverkhivtsi-u-selidovomu-troye-lyudey-poraneni-pid-zavalami-mozhut-znakhoditisya-sche-dvi-lyudini

Ракетний удар рф по багатоповерхівці у Селидовому: троє людей поранені, під завалами можуть знаходитися ще дві людини

 • 75001 переглядiв

КИЇВ. 15 листопада. УНН. Внаслідок ракетного удару російських військ по багатоповерхівці у Селидовому Донецької області станом на 9:00 відомо про трьох поранених людей і загиблу, під завалами можуть знаходитися ще дві людини. Про це УНН повідомляє із посиланням на поліцію Донеччини.

Цитата

"Сьогодні, 15 листопада, о 00:10, росія вдарила чотирма ракетами С-300 по Селидовому. Станом на 9:00 відомо про трьох поранених людей і загиблу, яку рятувальники дістали з-під завалів. Внаслідок обрушень під завалами можуть знаходитися ще дві людини", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що через ворожий ракетний удар руйнувань зазнали 6 багатоквартирних і 20 приватних будинків.

На місцях влучань разом зі всіма екстреними службами працюють поліцейські, зокрема парамедики.

Доповнення

За словами в.о. начальника Донецької обласної військової адміністрації Ігоря Мороза, минулої доби російські війська також двічі обстріляли Курахівську ТГ: у Кураховому в зоні ураження була промзона, у Курахівці через обстріли пошкоджено 4 будинки. У Мар'їнській ТГ є влучання на трьох вулицях Красногорівки, обстріляні Катеринівка і Єлизаветівка. В Очеретинській ТГ пошкоджено сільгосппідприємство у Соловйовому. Поодинокі обстріли зафіксували і в Авдіївці.

На Горлівському напрямку через ворожі атаки пошкоджено 6 об'єктів в Яблунівці Іллінівської ТГ і 4 приватні будинки у Миколаївці Костянтинівської ТГ. У Торецькій ТГ пошкоджено будинок і 2 інфраструктурні об'єкти у Торецьку, а також 4 будинки у Залізному.

На Лисичанському напрямку пошкоджено будинок у Сіверську, 2 об'єкти соціальної сфери у Торському Лиманської ТГ.

Раніше

УНН повідомляв, що під завалами багатоповерхівки в Селидовому знайшли тіло загиблої жінки.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    В окупованому Криму активісти підняли український прапор

     • 52808 переглядiв