ukenru
radi-rekomenduvali-ukhvaliti-zmini-do-zakonu-pro-natsbezpeku-ukrayini

Раді рекомендували ухвалити зміни до закону про нацбезпеку України

 • 14064 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. Парламентський комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки рекомендував Верховній Раді ухвалити за основу та в цілому законопроект про внесення змін до Закону України "Про національну безпеку України" щодо набрання чинності положеннями стосовно Головнокомандувача Збройних сил України, Генерального штабу Збройних сил України, видів і окремих родів військ (сил). Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Апарату Верховної Ради України.

Так, 4 березня відбулося засідання комітету, на якому його члени переглянули своє рішення від 5 лютого 2020 року щодо законопроекту про внесення змін до розділу VI "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про національну безпеку України" щодо набрання чинності положеннями стосовно Головнокомандувача Збройних сил України, Генерального штабу Збройних сил України, видів і окремих родів військ (сил) №3015 з огляду на необхідність внести деякі корективи до його змісту.

Зазначається, що цілями та завданнями проекту закону є невідкладне здійснення у ЗСУ організаційних заходів, спрямованих на трансформацію органів військового управління всіх рівнів, а також запровадження окремих посад Головнокомандувача Збройних сил України та начальника Генерального штабу Збройних сил України.

"Розглянувши законопроект, народні депутати прийняли рішення рекомендувати Верховній Раді прийняти його за основу та в цілому, замінивши слова і цифри "з 1 березня 2020 року" словами і цифрами "з 27 березня 2020 року", - повідомили в Апараті ВРУ.

Раніше УНН повідомляв, що Разумков анонсував насичений порядок денний Ради на якому розглянуть й проект закону про внесення змін до розділу IV прикінцевих та перехідних положень ЗУ "Про національну безпеку України" (№3015) щодо набрання чинності положення стосовно Головнокомандувача Збройних сил України, Генерального штабу і окремих родів військ.

Українські Національні Новини

Політика