putin-zaiavyv-shcho-rosiia-ne-vidmovytsia-vid-svoikh-tsilei-u-viini-proty-ukrainy

путін заявив, що росія не відмовиться від своїх цілей у війні проти України

 • 29104 переглядiв

путін стверджує, що росія не відмовиться від своїх цілей в Україні, і наголошує на проблемах з системами військового зв'язку, критикуючи при цьому західні поставки озброєнь в Україну.

росія не планує відмовлятись від своїх цілей так званої спецоперації в Україні. Про це під час виступу на колегії міноборони рф заявив російський президент володимир путін, передає УНН.

Деталі

Захід від своєї стратегії стримування росії не відмовляється і від своїх агресивних цілей в Україні не відмовляється. Що ж, і ми від своїх цілей СВО відмовлятися не збираємося

- заявив путін.

Він також розповів, що проблемою для російської армії є система зв’язку, яку, за його словами, треба "серйозно перебудовувати".

путін назвав війну в Україні “громадянською”14.12.23, 14:01

Крім того, диктатор підкреслив, що росіяни мають "на порядок ефективніше" застосовувати засоби ведення розвідки, цілевказання та ведення контрбатарейної боротьби.

Доповнення

російський диктатор також поскаржився, що міжнародні партнери продовжують постачати Україні озброєння і в чергове звинуватив Захід у "гібридній війні проти рф". Водночас він запевнив, що постачання до російської армії за рік збільшилось втричі.

Нагадаємо

російський диктатор володимир путін заявив, що мир в Україні настане, коли росіяни достигнуть своїх цілей в так званій "спеціальної військової операції", а також наголосив, що цілі рф не змінилися.

Володимир Омельченко

Політика

Популярні

Новини по темі