putin-vykorystav-den-flotu-dlia-cherhovykh-sprob-zaliakaty-zakhid-tspd

путін використав "день флоту" для чергових спроб залякати Захід - ЦПД

 • 13662 переглядiв

путін влаштував помпезне святкування "дня флоту" рф з метою залякати Захід та виправдати російський мілітаризм. Він пообіцяв нарощувати флот і оснащувати його гіперзвуковими ракетами.

російський диктатор володимир путін влаштував у "день мвс рф" та "день хрещення русі" помпезне святкування, нехарактерне для минулих років, мета якого - залякування Заходу та ідеологічне виправдання російського мілітаризму. Про це УНН повідомляє з посиланням на Центру протидії дезінформації при РНБО.

Деталі

Зазначається, що цьогоріч у санкт-петербурзі відбувся масштабний морський парад, в якому окрім російських кораблів взяли участь кораблі Індії, Китаю та деяких інших країн Глобального Півдня.

Виступаючи на церемонії, путін пообіцяв і далі нарощувати флот та оснащувати його гіперзвуковими ракетами. Також російських диктатор заявив, що рф буде реагувати на можливе розміщення в Німеччині американських ракет.

Головною метою масштабних путінських морських святкувань стало подальше залякування Заходу у сподіванні зменшити військову допомогу Україні. Водночас "день хрещення русі" російська пропаганда використала для виправдання війни з Україною, спекулюючи нібито "сакральністю" для рф українських земель,

- йдеться у повідомленні.

російські дипломати поширюють пропаганду рф з трибуни ООН - ЦПД26.07.24, 15:54

Популярні

Новини по темі

У Польщі через негоду загинуло двоє людей, є поранені

 • 14150 переглядiв

Спалили 15 автівок ЗСУ: затримано шість одеситів

 • 26912 переглядiв

Міністр освіти та науки Японії прибув до України

 • 90815 переглядiв